Bloggerek útja

Tizennyolcadikán, szerdán újabb lépést tettünk azon a hosszú úton, amelyet ebben a hónapban kezdtünk meg. Tizenegy résztvevővel, akik közül heten bloggerek, találkozót szerveztünk a játékosan “blogger kávézónak” nevezett helyünkön. Andrew Sullivan “Miért blogolok?” című szövegével indítottunk.

Átbeszéltük az Egy Virtuális Sziget versenyünk felhívásának részleteit, amelynek fődíja az a laptop lesz, amelyet a Bitacoras.com versenyén nyertem. Valaki azt javasolta, hogy a világ összes olyan bloggerét hívjuk meg, akinek van kedve beugrani a heti rendszerességűre tervezett találkozóinkra. Az érdeklődők könyvekkel, használati utasításokkal és más, az információ- és tudáscserét elősegítő anyagokkal vehetnek részt.

Az összes szöveg és prezentáció ezen * a linken lesz érhető addig, amíg a projekthez tervezett weboldal el nem készül teljesen. Akik saját szöveggel kívánnak részt venni, azok küldjék el azt az emailcímemre, vagy a www.desdecuba.com portálnak, illetve a Convivencia újság emailcímére.

* A fordító megjegyzése:
Időhiány miatt a linkelt spanyol nyelvű szövegeket egyelőre nem tudom magyarr lefordítani. Önkéntes fordítók segítségét szívesen fogadom. (email: taragui kukac interware pont hu)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s